یکی از اقداماتی که پس از تشکیل شرکت باید انجام شود، تشکیل پرونده مالیاتی است. باید بدانید که پس از تشکیل یک شرکت تجاری، کار به همین جا ختم نمیشود و برای شروع تجارت خود به صورت رسمی باید برخی از اقدامات ضروری را دنبال کنید. مدیران کسب و کارهای مختلف باید توجه داشته باشند که تشکیل پرونده دارای اهمیت بالایی است.
با توجه به این که دولت از طریق دریافت مالیات بخشی از هزینههای خود را پوشش میدهد نسبت به تشکیل پرونده حساسیت بالایی داشته و به این امر اهمیت میدهد. اگر میخواهید در مورد تشکیل پرونده مالیاتی، مفاصاحساب مالیاتی و دارایی بیشتر بدانید ما را همراهی کنید.
زمانی که یک شرکت به صورت رسمی و قانونی فعالیت خود را آغاز میکند، بر اساس ماده قانونی تا 2 ماه فرصت دارد که برای تشکیل پرونده اقدام کند. برای تشکیل پرونده مالیاتی نیاز است که برخی از مدارک هویتی ارائه شود تا مورد تایید قرار بگیرد. صاحبان کسب و کارهای مختلف باید توجه داشته باشند که طبق موارد قانونی تعیین شده باید مدارک را تهیه و ارائه دهند چرا که در غیر این صورت در ابتدای امر با مشکل مواجه میشوند.
پس از تکمیل مدارک، ممیز ثبت نام اولیه در سیستم مربوطه انجام میشود و باید طبق فیش ارائه شده مبلغ درخواستی واریز شود. طبق قانون مالیاتهای مستقیم هر شرکت باید نیم در هزار سرمایه اولیه خود را به عنوان حق تمبر مالیاتی پرداخت کند. تشکیل پرونده مالیاتی برای فعالیت قانونی یک شرکت تجاری ضروری است و باید مورد توجه مدیران قرار بگیرد.
برای مشاوره تلفنی با کارشناسان ثبت شرکت و برند هانا ثبت کلیک نمایید
برای این که پرونده مالیاتی به درستی و طبق چارچوبهای مشخص شده تشکیل شود باید برخی از موارد را به درستی رعایت کرد. مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده مالیاتی به شرح زیر است:
به بیان ساده میتوان گفت که مفاصا به معنی تصفیه کردن است و به عنوان یک سندی در نظر گرفته میشود که پس از رسیدگی به حسابهای مالیاتی شخص، به وی داده میشود. باید توجه داشته باشید که پس از رسیدگی به حسابهای مالیاتی شخص، یک برگه به وی داده میشود که مفاصاحساب مالیاتی است.
مفاصاحساب به بخشهای مختلف نظیر مفاصاحساب مالیاتی و دارایی تقسیم بندی میشود که هر کدام برای دریافت، دارای مراحل مختلف است. درخواست گواهی مفاصاحساب مالیاتی پس از تسویه حساب کامل قابل انجام است. در ادامه به مفاصاحساب مالیاتی و مفاصاحساب دارایی میپردازیم:
برای مشاوره تلفنی با کارشناسان ثبت شرکت و برند هانا ثبت کلیک نمایید
مفاصاحساب مالیاتی یعنی شخص باید پس از دریافت مفاصاحساب، مالیات تعیین شده را طبق قانون به اداره اموره مالیاتی پرداخت کند. برای تسویه کامل بدهیها گاهی نیاز به مفاصاحساب احساس میشود که برای صدور این امر ابتدا باید درخواست کتبی به اداره امور مالیاتی داده شود که کارشناسان اداره امور مالیاتی پس از بررسی کامل درخواست، میزان بدهی قطعی را اعلام میکنند و شخص مورد نظر وظیفه دارد در تاریخ تعیین شده مالیات خود را به اداره امور مالیاتی پرداخت کند.
مالیات بر دارایی از انواع مالیاتهایی است که دولت برای تأمین هزینههای خود از افراد دریافت میکند. مالیات بر دارایی طبق قوانین موجود، از انواع مالیاتهای مستقیم محسوب شده که شامل مالیات ملک، مالیات بر زمین بایر، مالیات حق تمبر، مالیات بر ارث و مالیات مستغلات مسکونی خالی مانده است. یکی از بخشهای مفاصاحساب مالیاتی، مربوط به دارایی است که دارای قوانین مخصوص به خود بوده و شرایط خاص خود را دارد.
برای درخواست مفاصاحساب دارایی به مانند مالیاتی باید درخواست خود را به صورت کتبی به سازمان مربوطه ارسال کنید تا پس از بررسیهای لازم، باقی مراحل طبق ضوابط مشخص شده انجام شود.
برای رسمی کردن فعالیت شرکت، باید بدانید که تشکیل پرونده مالیاتی ضروری است. برای تشکیل پرونده مالیاتی و دریافت کد اقتصادی بهتر است به وب سایت سازمان اداره امور مالیاتی مراجعه کنید. با ورود به بخش ثبت نام و طی کردن مراحل آن میتوانید پرونده مالیاتی خود را به درستی تشکیل دهید. تشکیل پرونده مالیاتی این امکان را به شخص میدهد که بتواند در یک بستر قانونی فعالیت خود را ادامه دهد.
در زمینه مفاصاحساب مالیاتی و دارایی باید توجه داشته باشید که این گونه مالیاتها طبق قوانین مشخص شده باید در تاریخ معین، پرداخت شود و عدم پرداخت مالیاتهای تعیین شده میتواند جریمههای مختلف و سنگینی را به همراه داشته باشد.
برای مشورت درباره تشکیل پرونده مالیاتی و دیگر موارد میتوانید از مشاوره رایگان کارشناسان ثبتی هانا ثبت کمک بگیرید. کافیست در ساعات اداری با شماره ۴۴۲۸۸۳۶۰-۰۲۱ تماس بگیرید تا با کارشناسان ثبت هانا صحبت کنید.