Hanasabtseo

ثبت شرکت، ثبت برند،

Hanasabtseo

ثبت شرکت، ثبت برند،

ثبت شرکت با مسئولیت محدود ؛ متقاضیان بخوانند

طبق آمارهای رسمی موجود بیشترین تعدادشرکت های ثبت شده در ایران با اختلاف زیاد نسبت به شرکت های دیگر به ثبت شرکت با مسئولیت محدود اختصاص دارد.

تعریف شرکت با مسئولیت محدود

نوعی شرکت است که، بر خلاف شرکت تضامنی، مسئولیت هر یک از سهامداران در مورد بدهی‌های شرکت محدود به مبلغ سرمایه‌گذاری شده در شرکت است و در صورت عدم کفایت مجبور نیستند اموال شخصی خود را در این راه مصرف نمایند.

به زبان ساده‌تر در صورتی که شرکت ورشکسته شود و نتواند جوابگوی طلبکاران باشد، تنها سرمایه سهامداران از بین می‌رود و طلبکاران نمی‌توانند باقی‌مانده مطالبات خود را از اموال شرکای شرکت مطالبه کنند.

دلایل تقاضای زیاد برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود:

از جمله دلایل پر متقاضی بودن ثبت شرکت با مسئولیت محدود نسبت به دیگر انواع شرکت هایی که در ایران به ثبت می رسند، می توان به مواردی نظیر تعداد شرکا کمتر مورد نیاز برای ثبت این شرکت اشاره کرد.

همچنین یکی دیگر از مسائل بسیار مهم محبوبیت این شرکت موضوع اظهاری بودن سرمایه ثبتی آن است. یعنی شما وقتی تصمیم به ثبت شرکت با مسئولیت محدود دارید و برای آن سرمایه تعیین می کنید، هیچ نیازی به واریز مبلغی از سرمایه ثبتی شرکت به حساب بانکی وجود ندارد و در واقع شرکاء شرکت صرفا اظهار می کنند که سرمایه شرکتشان فلان مبلغ است.

ثبت شرکت با مسئولیت محدود

تفاوت این شرکت با سهامی خاص:

از دیگر تفاوت های مهم ثبت شرکت با مسئولیت محدود با شرکت های دیگر خصوصا شرکت سهامی خاص، باید به وضعیت مدیران شرکت اشاره نماییم، چرا که شما هنگامی که تصمیم به ثبت شرکت با مسئولیت محدود دارید، می توانید مدیران شرکت شامل مدیرعامل، رئیس هیئت مدیره، نایب رئیس هیئت مدیره و عضو هیئت مدیره را از ابتدا برای مدت نامحدودی به این سمت انتخاب کنید و هر زمان که خودتان تمایل داشته باشید با تشکیل مجامع عمومی سمت ها را تغییر دهید. این موضوع از امتیازات و تفاوت های مهم و عمده ثبت شرکت با مسئولیت محدود نسبت به ثبت شرکت سهامی خاص است. زیرا در شرکت سهامی خاص مدیران برای مدت زمان خاصی انتخاب شده و بعد از انقضا آن مدت مجدد اقدام به تمدید می‎نمایند.

ویژگی ‎های شرکت با مسئولیت محدود:

  • شرکت با مسئولیت محدود در ایران تنها با حداقل دو شریک قابل ثبت است.
  • هر گونه نقل و انتقال سهام آن تنها از طریق دفتر اسناد رسمی امکان‌پذیر است.
  • در اسم شرکت باید حتماً عبارت «با مسئولیت محدود» آورده شود در غیر اینصورت در مقابل شخص ثالث مثل قوانین شرکت تضامنی با آن برخورد می‌شود.
  • هر کدام از شریکان بر اساس سهمی که در شرکت دارند، از حق رای برخوردار می‌باشند. البته می‌توان در اساسنامه حق رای‌ها را تغییر داد.
    بر خلاف دیگر انواع شرکتها، حداقل و حداکثر میزانی برای سرمایه شرکت با مسئولیت محدود وجود ندارد.

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت با مسوولیت محدود:

  1. کارت ملی برابر اصل کلیه سهامداران
  2. فتوکپی برابر اصل شناسنامه شرکاء و مدیران
  3. تقاضانامه ثبت شرکت با مسئولیت محدود در 2 برگ و تکمیل آن و امضا ذیل تقاضانامه توسط کلیه سهامداران(لازم به ذکر است اوراق تقاضانامه و شرکتنامه به دلیل بهادار بودن صرفا می بایست از محل اداره ثبت شرکت ها تهیه گردند)
  4. شرکت نامه 2 برگ و تکمیل آن و امضا ذیل شرکت نامه توسط کلیه سهامداران
  5. اساسنامه 2 جلد و امضا ذیل تمام صفحات آن توسط کلیه سهامداران
  6. صورت جلسه مجمع عمومی موسسین و هیئت مدیره 2 نسخه که به امضا سهامداران و بازرسین رسیده باشد.
  7. اخذ و ارائه مجوز در صورت نیاز
  8. تاییدیه هیئت مدیره اشخاص حقوقی سهامدار،مبنی بر غیر دولتی بودن آن
  9. معرفی نامه نمایندگان،در صورتیکه سهامداران و اعضا هیئت مدیره از بین اشخاص حقوقی باشند.
  10. ارائه تصویر روزنامه رسمی آگهی تاسیس یا آخرین تغییرات آن
  11. گواهی عدم سوءپیشینه برای کلیه اعضا
  12. ارائه مجوز در صورت نیاز بنا به تشخیص کارشناس اداره ثبت شرکت ها

بیشتر بخوانید در:

 

برای ثبت برند تجاری خود چه مدارکی لازم دارید؟

در مطلب قبل به تعریف برند و دلایل اهمیت ثبت برند پرداختیم.در این مطلب اقدامات و مدارک لازم جهت ثبت برند تجاری را بررسی خواهیم کرد.

برای ثبت برند تجاری و لوگو، مدارکی را باید ابتدا تهیه نمایید. قبل از تهیه مدارک لازم بهتر است بدانید بین مدارک لازم برای ثبت علامت تجاری حقیقی و حقوقی تفاوت وجود دارد. در علامت تجاری حقیقی، ثبت علامت تجاری به نام شخص می باشد؛ اما در علامت تجاری حقوقی، ثبت برند به نام شرکت است.

مدارک لازم جهت ثبت برند :

علامت تجاری حقیقی ،ثبت علامت تجاری به نام شخص و علامت تجاری حقوقی به ثبت علامت تجاری به شرکت گفته می شود. بین علامت تجاری حقیقی و حقوقی در مدارک مورد نیاز آن تفاوت است. برای شخص حقیقی همه ی مدارک باید به نام شخص و مرتبط به طبقه و فعالیت مورد نظر باشد و در مدارک لازم برای شخص حقوقی تمام مدارک ومجوزها باید به نام شخصیت حقوقی یعنی شرکت باشد و طبقه مورد نظر برای ثبت باید در موضوع شرکت ذکر شده باشد. لازم است قبل از شروع ثبت برند مدارک زیز را تهیه و اسکن نمایید:

مدارک لازم  جهت ثبت برند تجاری برای اشخاص حقوقی:

1)کپی شناسنامه
2)کارت ملی
3)کپی کارت بازرگانی(در صورتی که از حروف لاتین استفاده شده باشد)
4)کپی مجوز فعالیت(جواز تاسیس،پروانه ی بهره برداری،پروانه ی ساخت،جواز کسب یا کارت بازرگانی و یا هر گونه گواهی فعالیت صادره از نهادهای نظارتی و حاکمیتی دولتی) [f]

مدارک لازم  جهت ثبت برند تجاری برای اشخاص حقوقی:

1)کپی شناسنامه
2)کپی کارت ملی
3)کپی روزنامه ی تاسیس و آخرین تغییرات شرکت(از آخرین تغییرات شرکت نباید بیش از دو سال گذشته باشد)
4)کپی مجوز فعالیت(جواز تاسیس،پروانه ی بهره برداری،پروانه ی ساخت،جواز کسب یا کارت بازرگانی و یا هر گونه گواهی فعالیت صادره از نهادهای نظارتی و حاکمیتی دولتی)
5)کارت بازرگانی(در صورتی که از حروف لاتین استفاده شده باشد)

شایان ذکر است در صورتی که در تصویر علامت یا نام مورد نظر شما جهت ثبت کلمه یا حروف لاتین استفاده نشده باشد، ارائه کارت بازرگانی الزامی نخواهد بود.

همچنین، اسم یا عنوانی که ماهیت یا طریقه  استفاده از آن بر خلاف موازین شرعی یا نظم عمومی یا اخلاق حسنه باشد و یا موجبات فریب عموم را فراهم کند، نمی تواند به عنوان یک نام تجاری به کار رود و غیر قانونی تلقی می گردد. علاوه براین موارد، هر گاه خواهان ثابت کند که مالک علامت ثبت شده از آن به تنهایی و یا بر خلاف ضوابط مندرج در قانون استفاده کرده و یا اجازه  استفاده از آن را صادر نموده یا به نحوی از علامت جمعی استفاده کند یا اجازه  استفاده از آن را بدهد که موجب فریب مراکز تجاری یا عمومی نسبت به مبدا و یا هر خصوصیت مشترک دیگر کالا و خدمات مربوط گردد، دادگاه علامت جمعی را باطل می کند.

بیشتر بخوانید در:

 

 

لوگو و برند؛ الزام به ثبت قانونی

لوگو یا همان علامت تجاری با هدف ایجاد وجه تمایز بین خدمات یک شرکت ، با شرکت دیگر و یک شخص حقیقی با شخصیت های حقیقی دیگر کاربرد دارد و به عنوان ابزاری برای معرفی شدن محصولات یک شرکت در بازار به کار می رود.

چرا باید ثبت لوگو یا برند انجام دهیم ؟

به دلیل رقابت زیادی که در موضوعات مختلف اقتصادی و تجاری در بین انواع شرکتها داخلی و خارجی وجود دارد،  بهتر است ثبت برند یا ثبت لوگو صورت پذیرد تا فرد یا افرادی از منافع و اعتبار ان به نفع خود و  به ضرر صاحب برند استفاده نکنند.

[f]

اعتراض به ثبت برند و لوگو

معمولا سه دسته از افراد ممکن است لوگو شما را مورد اعتراض قرار دهند:

  • افرادی که برند و یا لوگو شما دقیقا مشابه و کپی از برند آنها باشد.
  • افرادی که لوگو یا برند شما شباهت زیادی با لوگو آنها داشته باشد و احتمال می‎دهند موجبات تداخل برند شما با مشتریان او فراهم شود و اعتبار برند او از دست برود.
  • افرادی که مدعی مالکیت برند شما هستند و معتقدند که برند قبلا توسط آنها مورد استفاده بوده و یا کلا طرح برند از آنها بوده و در واقع طرح توسط شمابه سرقت رفته است.

لوگو

دلایل حمایت از علائم تجاری و حقوق ناشی از ثبت آن :

ثبت برند ، یکی از مسائلی است که برای صاحبان مشاغل از اهمیت ویژه ای برخوردار است. دلیل این اهمیت این است که پس از ثبت برند، طبق قانون ثبت علامت تجاری ، شخص و یا شرکتی که اقدام به ثبت برند خود نموده، مجاز است که به صورت انحصاری از این برند استفاده کند. بدین معنا که از ارائه کالا یا خدمات یکسان و یا شبیه به کالا و خدمات خود جلوگیری بعمل آید زیرا این امر ممکن است سبب گمراهی مشتریان گردد و همچنین باعث سوء استفاده از برند ذکر شده گردد.

یکی از عواقب عدم ثبت برند این است که، اگر صاحبان برند نسبت به ثبت برند خود اقدام نکنند، ممکن است شرکت های رقیب از این برند برای کالای مشابه استفاده کنند و این امر منجر به اتلاف سرمایه گذاری در بازاریابی یک محصول گردد. در حقیقت به دنبال این امر ممکن است مشتریان گمراه شوند و به شهرت و اعتبار صاحب برند آسیبی وارد گردد.

نکته ای که در این بحث حائز اهمیت است این است که، واگذار کردن برند به شخص ثالث به سهولت قابل انجام است و این امر می‎تواند سبب افزایش منبع درآمد شخص و یا شرکت گردد و یا موجب انعقاد موافقت نامه اعطای نمایندگی فروش شود.

یکی از مزایای ثبت برند را می توان استفاده از برند مشهور جهت اخذ منابع مالی و یا وام موسسات مالی دانست. بخصوص این که علامت تجاری مذکور در میان مردم از شهرت خوبی نیز برخوردار باشد.

در ادامه این مطلب به مدارک مورد نیاز جهت ثبت لوگو و ارائه مراحل آن خواهیم پرداخت.

بیشتر بخوانید در:

مراحل ثبت شرکت

ثبت تغییرات شرکت